Kontakt

Bok, ja sam Željka i ovo je moj blog o svemu što se tiče osobnih financija.

Nisam financijski stručnjak, ne radim u financijskom ili bankarskom sektoru, ali osobne financije su dio svačijeg života, pa tako i mog.

Kad sam počela sređivati svoje financije, čitala sam dosta na temu financija i osobnih financija, ali to su bili više savjeti općeg smjera, a ne konkretni savjeti za nekoga tko ima određenu dozu dugova i koji se mogu primijeniti u svakodnevnom životu. Nakon niza vlastitih što loših, što dobrih iskustava, pokušaja i pogrešaka, konačno sam na mjestu gdje se osjećam dobro.

I zato sam odlučila podijeliti svoja iskustva i ono što sam učila i naučila na svom putu.

Naravno da je svačiji put drugačiji, svi polazimo iz svoje specifične “priče” , ali zašto se ne informirati, motivirati, učiti od drugih ljudi. Većina mojih savjeta se, u skladu s nazivom bloga, odnosi na štednju – kako (u)štedjeti kao obitelj, kao pojedinac – gdje pronaći novac za štednju ako raspolažete ograničenim budžetom. No, kako iz iskustva znam da je teško ostati motiviran na duge staze, naći ćete i postove o motivaciji tijekom štednje, pa čak i o tome kako financije učiniti zabavnima.

Ako me želite nešto pitati, konzultirati se, ili imate prijedloge za suradnju ispunite ovo 👉