Besplatni alati – Free printables

Dobrodošli!

Na ovoj stranici možete pronaći razne tablice, bilo u PDF obliku ili u Excel formatu, koje vam mogu pomoći ako ste odlučili uvesti red u svoje financije, poraditi na vraćanju dugova, praćenju štednje i sl.

Možda će vas malo zbuniti Izazovi štednje, pa da malo pojasnim. Radi se zapravo o izazovu koji zadajete sami sebi tako što počinjete štedjeti male iznose bilo na dnevnoj, tjednoj ili mjesečnoj bazi. Tablice su tu da zabilježite koliko stavljate “na stranu” i da imate evidenciju na papiru (tako da ne morate svaki put “pješice” brojati koliko ste uštedjeli 🙂 ). Kada odvojite za štednju određeni iznos stavite kvadratić pored ušteđenog iznosa ili obojite ili prekrižite taj iznos i to vam je pokazatelj da ste uštedjeli toliko i toliko kuna.

Što se tiče tablice za izračun neto bogatstva – ona je kao toplomjer koji pokazuje trenutno stanje vašeg duga i imovine. Budući da je tablica u Excel-u ispunite iznose dugovanja i imovine, a na prvoj će se stranice automatski pokazati je li vaše trenutno neto bogatstvo u plusu ili minusu 🙂 .

Mislim da ostale tablice nije potrebno objašnjavati, ali ako imate pitanja stojim na raspolaganju.