Može li se zaista uštedjeti kupovinom na About you?👕👖

“Imaš nove tenisice!” “Da, naručila sam ih na About you!” – vjerojatno ste nedavno načuli ovakav razgovor, a da ne kažem da reklame za online trgovinu About you “iskaču iz paštete”.

Naravno, kao većina žena, koje često “nemaju ništa za obući” 😉 nisam niti ja ostala imuna na About you, pa evo nekih mojih iskustava s kupovinom, povratom i plaćanjem naručenog.

Po meni, na tu stranicu ne ulazite baš kao u obični dućan, tipa, “Samo da malo pogledam” – jer od hrpe brendova, ponuda i cijena možete zaboraviti što zapravo tražite, vrlo se lako pogubiti i/ili izgubiti živce.

Meni najbolje funkcionira na sljedeći način; u fizičkoj trgovini nađem neki brend koji mi se sviđa ili ga i inače nosim, npr. tenisice Skechers – pogledam i isprobam model koji mi se sviđa, zapamtim cijenu.

I onda odem na About you, potražim tu marku, po mogućnosti i model tenisica i često puta je cijena povoljnija nego u fizičkoj trgovini (zadnji put sam uštedjela preko 200 kuna).

Često vam se na About you stranici nude i kuponi za npr. prvu kupnju, ispriku radi kašnjenja, kupon za kupca koji se vraća i sl. Tako možete umanjenu cijenu umanjiti za dodatnih 10 do 20%. Ako nemate svoj kupon za popust, a pratite npr. neku Youtuber-icu ili neku influencericu na Instagramu možete se “prikrpati” na njihov kod za popust. I to sam isprobala i funkcionira bez problema.

Naručeno iz online trgovine About you stiže u recikliranoj ambalaži – Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Plus poštarina se ne plaća, koriste reciklirane kartonske kutije za dostavu većih komada odjeće ili obuće, a i sam povrat robe, koja vam iz nekog razloga ne odgovara, je besplatan.

Zvuči savršeno, ali naravno da u praksi bude i nekih problema.

Tako su neki od problema bili; veličina, koju inače nosim, nije odgovarala, boja naručenog nije bila u skladu sa slikom proizvoda, materijal je bio lošije kvalitete od očekivanog. Naručila sam i torbu, ali kako nisam detaljno proučila dimenzije, ispalo je da je dosta manja od očekivane 😅.

Dobro pogledajte svaki proizvod, otvorite što više slika ako ih ima, pročitajte sastav i slično, ali to vam još uvijek neće jamčiti da vam proizvod dobro stoji.

Zato i postoji mogućnost povrata – koju sam koristila u nekoliko navrata. Rok povrata je 100 dana od datuma narudžbe, tako da stignete dobro promisliti.

Sve instrukcije za povrat su priložene uz račun i uključuju registraciju na aplikaciju i popunjavanje obrasca, nakon čega se dobije kod koji pokažete na pošti prilikom predaje paketa. Sačuvajte originalno pakiranje, jer je najlakše u njemu vratiti pošiljku. Naravno da ćete trebati unijeti i broj računa na koji želite povrat sredstava. Novac vraćaju u roku nekih 10-tak dana.

Zaključak bi bio; uštedjeti se može ali treba znati cijene proizvoda u fizičkim trgovinama i usporediti ih s cijenama na About you. Svakako iskoristiti i kod ili kupon za dodatnu uštedu.

Osobno bih najviše preporučila kupovinu cipela, tenisica, jakni, torbi na ovaj način, a što se tiče nekih drugih predmeta, još ih uvijek volim isprobati prije kupovine. No, to sam samo ja , a ovo je ipak About you 😉 .

Ako vam se sviđaju sadržaji na mom blogu, slobodno se pridružite mojoj e-mail listi za novosti na blogu. Hvala!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s