Tablice za praćenje napretka u vraćanju dugova ✍

I evo, malo po malo došli smo do kraja mjeseca u kojem smo se koncentrirali na dugove; kako nastaju, kako se početi obračunavati s njima i sve ostalo što bi vas moglo zanimati u vezi s dugovima. Ako još niste možete postove o dugovima pogledati na mom blogu; Dug (ni)je dobar drug?! 🤨 i Kako brže izaći iz dug(ov)a?😟

Na kraju ove nepopularne trilogije sam odlučila staviti tablice koje možete koristiti za popisivanje svojih dugova – a naravno možete baciti pogled i na ostale besplatne alate, možda nađete nešto što bi vam moglo biti korisno za sređivanje vaših financija.

Kako vam mogu pomoći tablice u prilogu? Na prvoj stranici možete popisati sve dugove kojih se sjetite😅. Umjesto nula upisujete svoje brojke i sve se automatski zbraja.

Druga je tablica više za motivaciju i praćenje pomaka u otplati dugova. Kad tad će vam zatrebati.

Izuzetno je bitno ostati motiviran, zato je dobro pratiti napredak u povratu duga. Kad vidite da se iznos ukupnog duga smanjuje iz mjeseca u mjesec, vjerujte mi – motivacija će se pojačati!

A inače, ako vam se sviđaju sadržaji na mom blogu i ako su vam korisni, pridružite se e-mail list da budete u toku s novim objavama. Hvala 🙂 !

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s