Freebies i popusti za vaš rođendan – postoji li takvo što u Hrvatskoj?

Ljeto je i zaredali se rođendani bliskih ljudi, a i moj se tu negdje ubacio. Godišnje doba poklona, proslava (koliko je to trenutno moguće) i čestitaka 🙂 .

Nabasam ja tako nedavno na Youtube video u kojem se govori o tome što se sve može dobiti u SAD-u za rođendan – besplatne Starbucks kave, sokovi, kolačići ili palačinke ili čak čitav obrok, popusti… Vau! I naravno, dođem ja na ideju da vidim što se nudi u Hrvatskoj – postoje li popusti koje dobije slavljenik ili freebies (besplatne stvari) koje se nude?

Pa evo da počnem od mojih “poklona” od raznih trgovina u kojima obično kupujem i čije loyalty kartice imam.

  • Od “Orsay-a” sam dobila 35,00 kn bon koji mogu potrošiti u njihovom fizičkom ili online dućanu ili na aplikaciji da umanjim račun obavljene kupovine, ali uz određena ograničenja; ne mogu ga zamijeniti za gotovinu, i vrijedi dva mjeseca od vašeg rođendana.
  • U BIPI se nakon rođendana dobije kupon za popust od 15% na ukupnu kupovinu – taj popust vrijedi do sljedećeg rođendana, a možete ga podići u roku 3 mjeseca od datuma rođendana (popust jedino nije primjenjiv na mlijeka za dojenčad PRE, 1 i Sensitive).
  • Od DM sam dobila kupon za 10xviše bodova za sve koji vrijedi za jednokratnu kupovinu do početka sljedeće godine. Ako nemate karticu DM-a sad si mislite kaj to znači? U DM-u se skupljaju bodovi – za svaki iznos kupnje dobije se određeni broj bodova, koji se poslije mijenja za kune, tj. popust kod kupovine. Tako da što god kupite taj put, množi se sa 10 i prije skupite kune za popust 🙂
  • TAKKO – trgovina – dobila sam 20% rođendanskog popusta koji vrijedi 21 dana od primitka e-mail-a koji je stigao naravno na sam rođendan.
  • ABOUTYOU – 20% popusta na narudžbu, vrijedi 14 dana od datuma primitka e-maila koji je stigao na rođendan.

I to je otprilike to…. ništa od torte, besplatnih kava 😦 . Navodno da možete dobiti 50,00 kn za potrošiti u casinu, ako dođete kod njih i pokažete osobnu, ali to ne bih preporučila u smislu ovog bloga, jer moglo bi se dogoditi da ostanete bez puno više….

Kakva su vaša iskustva s popustima za rođendan?

7 misli o “Freebies i popusti za vaš rođendan – postoji li takvo što u Hrvatskoj?

Komentiraj